Why Choose Us

Despre Masini de Spalat

Service si Beneficii

Atenti la detalii si totul la vedere

Reparăm ORICE MODEL, oferim GARANTIE

Venim la tine. Reparam in aceeasi zi!

De peste 18 ani lucram in domeniu

Te-ai săturat să aștepți zile întregi pentru ca mașina ta de spălat să fie reparată? Ai apelat la meseriași care nu sunt conform așteptărilor dvs.? Dacă răspunsul dvs. este DA, atunci sigur trebuie să apelați la NOI!

Profesionist si eficient, dacă sunteți în căutarea unui tehnician de reparații masini de spalat, care să se ocupe realmente de problemele dvs. mecanice si electronice, contactați-ne chiar astăzi.

SUNTEM LA ZI, echipele noastre de reparații sunt bine informate atât cu privire la nevoile majore, cât și la cele minore. De asemenea, personalul nostru își face treaba să își perfecționeze abilitățile, astfel încât să poată rezolva orice problemă legată de cele mai noi tehnologii disponibile – de la ecrane tactile la senzori.

SIMPTOME DEFECȚIUNI MAȘINI DE SPĂLAT

CAUZE și Soluții

PETE PE HAINE MIROS URÂT

O cauză principală ar fi depunerea de Calcar în interiorul mașinii de spălat având ca repercursiune un miros sec industrial. Necesită curățare și igienienizar minuțioasă.

OPRIRE ÎN TIMPUL PROGRAMULUI NEFINALIZÂNDU-L

În general 90% din cauze parvin dintr-o eroare apărută în circuitul programului de spălare. Necesită o reprogramare sau înlocuirea plăcii de bază.

ZGOMOTE ÎN TIMPUL CLĂTIRII

Ca urmare a depunerii calcarului pe componentele interne ale mașinii de spălat, se pot auzi diverse zgomote. Necesită o curățare de calcar și analiză în detaliu.

NU EVACUEAZĂ EXTERN APA

Asigurați-vă că furtunul prin care se evacuează apa nu este înfundat. Dacă nu este înfundat, este posibil să se fi creat un dop în mașina de spălat sau ca pompa de apă sa nu mai funcționeze corect.

NU SE ALIMENTEAZĂ CU APĂ

În această situație, trebuie să vă asigurați că sita nu este înfundată și în prealabil verificați presiunea apei de intrare în mașina de spălat. Dacă aceste două lucruri sunt bune, este posibil să se fi defectat pompa de apă.

NU ÎNCĂLZEȘTE APA NEAJUNGÂND LA TEMPERATURA SETATĂ

Problemă des întâlnită, cauzată de Calcarul apei durecare se depune pe Rezistența de încălzire. Specialiștii noștri rezolvă această problemă în cel mult 30 de minute.
REPARAȚII MAȘINI DE SPĂLAT la un preț rezonabil

ORICE și ORICÂND

VENIM LA TIMP

Știm că timpul tău este valoros, fie că ai o proprietate închiriată, propria ta casă sau afacere, vom fi acolo prompt, astfel încât să te poți întoarce la ziua ta normală, cu cât mai puține perturbări posibile.

RAPID ȘI BINE

Doar pentru că echipa noastră lucrează rapid, nu înseamnă că job-ul nu este făcut corect. Tehnicienii noștri sunt foarte experimentați și folosesc piese noi, originale și de înaltă calitate necesare pentru a finaliza toate reparațiile adaptate într-un timp util.

PREȚURI CORECTE

Concurența vă cere renumerația serviciului prestat când a terminat reparația cumulând diverse servicii sau piese fictive schimbate. La noi, veți cunoaște costul reparației sau instalării, înainte de finalizarea lucrării, indiferent de timpul necesar pentru finalizarea lucrării.

GARANȚIE

Nu facem rabat de la CALITATE și de aceea oferim garanția de la 6 luni până la 3 ani, in funcție de originea piesei sau complexitatea lucrării. Dacă piesa este nouă, garanția este dată de producător la nivel european.